Hoppa till sidans innehåll

Camp Lerum


Vad är Camp Lerum?

Tanken är att Camp Lerum skall fungera som en gemensam samlingsplats för Lerum Friidrott på ett antal tävlingar under året. Den återkoppling vi fått vi de tillfällen när Camp Lerum har funnits har enbart varit mycket positiv, varför vi vill fortsätta med ett Camp Lerum så ofta som möjligt.

 

Campen skall du kunna hitta tränare, tävlingsschema med hålltider, vilka som tävlar när och var. Hit kan du alltid komma för att få hjälp med något, här finns alltid vår medicinväska, spikar, massor av goda råd och ibland kanske till och med lite tröst.

 

Eftersom Campen är vår samlingsplats kan du lämna dina väskor, kläder osv. här, där skall nämligen alltid vara någon ansvarig närvarande som har koll på våra grejor. Detta kommer också att organiseras inför en Camp i form av en enkel bemanningslista, eller att vi löser det på plats genom att avlösa varandra.

 

Vår anslagstavla finns på plats för att visa hur det har gått i de olika grenar, placeringsmässigt. Vid vissa tävlingar arrangeras det fika, då vill vi gärna ha Din hjälp med ett litet frivilligt bidrag i form av en kaka, bulle eller kanske kaffe. Detta kommer då att meddelas i tid för att det skall kunna organiseras på ett bra sätt.

 

Försäljning av klubbkläder finns men då med ett begränsat urval av kläder eftersom det mesta är beställningsvaror.

 

Vi ses på nästa Camp Lerum!

 

Camp Lerum 12

Camp Lerum under Adventsspelen.

Uppdaterad: 04 JAN 2017 13:49 Skribent: Göran Åberg

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Aktuell kurs:

Våra arrangemang

 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@lerumfriidrot...