Hoppa till sidans innehåll

Företagsfriskvård


Vårt erbjudande

Lerum Friidrott erbjuder företag tjänster inom friskvård och idrottsevent där vi har många års erfarenhet och god kompetens. Vi skräddarsyr lösningar för er inom följande områden, men löser även helhetsupplägg.

Gruppträning

Vi erbjuder skräddarsydd gruppträning i storsal, gym eller utomhus med allt från HIT-träning och funktionell träning till golf-styrka och rörlighetsträning. 

Ett populärt upplägg är ett pass med en blandning av träning för utveckling av teknik och kroppskontroll kombinerat med pulshöjande HIT-träning.

Löpträning

Vi erbjuder löpträning för alla oavsett nivå, där vi med beprövade metoder utvecklar syreupptagningsförmåda, löpteknik och kunskap kring löpträning. 

Vi kan ta oss till er arbetsplats för att minska tidspill vid t.ex. arbetslagd lunchträning.

Föredrag inom kost och träning

Vi erbjuder föredrag för din personal där vi på ett enkelt sätt kan ge konkreta tips på hur man bör äta för att få ut max av sin träning, gå ner i vikt eller lägga på sig muskler.

Vi kan också på ett pedagogiskt sätt förklara vad energisystem är eller varför man bör känna till Karvonens formel när man pulstränar. Ja, med våra utbildade pedagoger kan vi föredra mycket, varför inte som en del i ett helhetsupplägg?

Våra huvudinstruktörer

  • Ulf Gimlegård. Fd personlig tränare och fystränare med högskoleutbildning inom Hälsopromotion med kost för idrott och träningslära som specialiteter. Friidrottstränare sedan 9 år tillbaka.
  • Anders Egle. Certifierad friidrottstränare med 40 år inom friidrotten och 30 som tränare. Hoppträning och löpteknik som specialiteter.

Referenskunder

"CPAC systems har samarbetat med Lerum Friidrott i tre år och vi är mycket nöjda.

Samarbetet har kraftigt hjälpt oss att bygga vidare i vår friskvårdssatsning. Fler har hittat sitt eget sätt att jobba med sin hälsa. Vi har en sjukfrånvaro på 1 %, vilket är extremt lågt. Varje år mäter vi med en idrottsläkares hjälp, kondition och fysisk ålder på våra medarbetare och där kan vi konkret se att hälsan förbättras.

Varje vecka lär vi oss något nytt om funktionell styrka, alltså sådan styrka som hjälper oss i vardagen och det är mycket uppskattat.
Fler har också vågat sig på nya träningsformer.

Lerum Friidrott har en bred och mycket god kompetens, och ett engagemang och entusiasm som smittar. Nu för tiden söker sig folk till oss för de har hört hur vi arbetar med friskvård så man kan säga att Lerum Friidrott har gjort oss till en mer attraktiv arbetsgivare."

/Anders Pihl, CPAC Systems

  • CPAC Systems AB. Kontakta Anders Pihl, CTO & HR Director på This is a mailto link eller 0706-72 71 81 för mer info.

Kontakt Event & Friskvård Lerum Friidrott

Ulf Gimlegård, 0769-481558 eller This is a mailto link

Uppdaterad: 15 MAJ 2019 11:04 Skribent: Ulf Gimlegård
E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang

 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@lerumfriidrot...