Hoppa till sidans innehåll
Foto: Magnus Gunnarsson

Vi behöver Dig i våra nya storsatsning!

08 AUG 2018 15:05
Helgen den 1-2 september genomför vi Stonehill Games för första gången som en tvådagarstävling med trekamper för de yngre. Detta för att fira att tävlingen fyller 30 år!
  • Uppdaterad: 08 AUG 2018 15:06

Många nyheter i årets upplaga

Stonehill Games erbjuder många nyheter, som förutom två tävlingsdagar bl.a. fler åldersklasser, vilket innebär att man får tävla med jämnåriga upp till och med 15 år och trekamper för P/F 9 till 12 år. Detta och mycket till kan du läsa mer om på den nya webbsidan www.stonehillgames.se/inbjudan 

Är Du en av alla 140 funktionärer?

För att kunna genomföra en sådan stor tävling behöver vi ca 70 funktionärer per dag. Idag är det 60 st funktionärer anmälda till lördagen och 40 till söndagen - så Du behövs!

Du anmäler ditt deltagande här: Funktionärsanmälan>> 

Din hjälp bidrar till bra ungdomsfriidrott!

Utan GBG-föreningarnas engagemang i att arrangera tävlingar skulle det inte finnas någon tävlingsverksamhet för friidrotten i distriktet. Vår stora satsning beror till stor del på att vi vill göra det enklare för nybörjare och barngrupper att tävla i trekamper, då man som ledare och förälder endast behöver lägga några timmar varje dag istället för 8 h med långa väntetider. Detta tror vi gynnar ungdomsfriidrotten. Hoppas du vill vara med i denna storsatsning!

Skribent: Ulf Petersson
E-post: Adressen Gömd

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information