Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till den 30:e upplagan av Stonehill Games!

04 MAJ 2018 14:22
I år fyller Stonehill Games 30 år! Det firar vi med att låta tävlingen bli vuxen på riktigt med bl.a. två dagar, nya klasser och trekamper för de yngre.
 • Skapad: 04 MAJ 2018 14:22

 • Tvådagarstävling. Med två tävlingsdagar kan Stonehill Games erbjuda hela 162 klasser, jämfört med 76 st föregående år.
 • Fyra nya åldersklasser. De tidigare klasserna P/F 11, 13 och 15 får nu också sällskap av 9, 10, 12 och 14. Detta innebär att man som ungdomsaktiv får tävla mot fler jämnåriga.
 • Trekamper för P/F 9 till 12 år! Det ska vara enkelt att tävla i friidrott och som nybörjare ska man inte behöva vara en heldag på en friidrottsarena med lång väntan mellan grenarna. Därför inför vi trekamper i klasserna 9 till 12 år. De tre grenarna genomförs på några timmar, vilket är positivt då man som tränare kan hålla ihop sin grupp och då man som förälder inte behöver lägga hela dagen på arenan.
  • 2 st 3-kamper för P/F 11 och 12 år. För dessa klassar erbjuder vi två st trekamper - en på lördagen och en på söndagen. Som aktiv och klubb kan man ställa upp i bara ena eller varför inte båda?
  • 3-kamp för P/F 9 och 10 år. De nya klasserna P/F 9 och 10 år kommer att tävla i trekamp med en löp- en hopp- och en kastgren. Lätt för tränare och föräldrar att följa alla sina aktiva som genomför hela tävlingen på några timmar.
 • Programmet för P/F 13+14 anpassat efter GM-programmet. För de aktiva som vill slipa på de grenar som finns på GM, finns möjligheten att slipa på detta här.
 • Mångkampsgrenarna i P/F 15 upp till M/K finns med. Samtliga grenar som finns i programmet för mångkamps-SM två veckor senare i klasserna P/F 15 till M/K finns med i programmet. Så en utmärkt tävling att slipa på formen inför detta.
 • Fler seniorgrenar. För alla seniorer som fortfarande vill få ut det bästa av toppformen, finns nu fler grenar att välja på i programmet än tidigare.

Varmt välkomna till den 30:e upplagan!

Till Anmälan>>

Till Grenprogrammet>>

Skribent: Ulf Petersson
E-post: Adressen Gömd

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information