Hoppa till sidans innehåll

Så gick årsmötet

18 MAR 2020 14:24
Igår tisdag 17 mars genomfördes årsmötet del 2, som innehöll redogörelse av verksamhetsåret 2019, val av personer till styrelse och revisorer samt utdelning av klubbrekordsplaketter.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 14:24

Alla i styrelsen fortsätter

Med 13 röstberättigade medlemmar på plats under årsmötet, valde alla som suttit i styrelsen senaste året att sitta kvar. Styrelsen utökades dessutom med Hans Pihl som var ordförande mellan åren 2012-2017 och som nu valdes in för att vara länken mellan klubbens styrelse och GFIF:s styrelse, där han valdes in i förra veckan.

Styrelsen består av följande personer>

Nya revisorer

Lars-Åke Olsson, som skött revisionen under sju år med Lars Nilsson som suppleant, deltog via telefon på mötet och uttryckte lovord över föreningens fint skötta ekonomi. Styrelsen tackade Lars-Åke för ett noggrannt och regelmässigt granskande av vår ekonomi under dessa år.

Två personer som ställde upp på plats för att ersätta Lars-Åke och Lars, var hjältarna Mikael Romell och Johan Wranker.

Valberedningen vakant

Tyvärr kunde ingen valberedning väljas då det saknades kandidater. Årsmötet beslutade att ge 06-, 07- och 08-grupperna i uppgift att ta fram var sin kandidat till en kommande valberedning, då dessa grupper inte finns representerade i styrelsen.

Klubbrekordtagarna 2019 uppmärksammades

Endast fem aktiva; Theodor Johner, Alice Bengtsson, Elvira Carlén, Hugo Kajsjö och Nils Olsson, fanns på plats för att ta emot plaketter för slagna klubbrekord under 2019. 

Klubberkorden satta 2019 ser du här>

Aktuella klubbrekord ser du här>

Skribent: Ulf Gimlegård
E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang

 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@lerumfriidrot...