Hoppa till sidans innehåll

Information om FHM:s nya råd

29 OKT 2020 20:26
Från och med idag, 29 oktober, har det kommit nya allmänna råd för boende i Västra Götalands län.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2020 20:26

Folkhälsomyndigheten har idag den 29 oktober skärpt sina allmänna råd för boende i Västra Götalands län. 
Bland annat innebär råden att åtminstone fram till 19 november ska personer som är födda 2004 eller tidigare avstå från att delta i gemensamma träningar och tävlingar. Ungdomar födda 2005 och senare påverkas inte av de nya riktlinjerna.
Detta kommer naturligtvis att påverka Lerum Friidrotts verksamhet framöver, men vi inväntar förtydligande instruktioner från FHM, Riksidrottsförbundet, Svenska Friidrottsförbundet och Göteborgs Friidrottsförbund innan vi kan presentera exakt hur träningsverksamheten för enskilda träningsgrupper och medlemmar kommer att förändras. Till exempel är det i nuläget inte klart om träning utomhus fortfarande kan bedrivas för äldre aktiva.
Styrelsen i Lerum Friidrott återkommer med tydligare instruktioner så fort vi fått klarhet i de frågetecken som råder, tills dess råder dock totalt stopp för gemensamma träningar för alla aktiva födda 2004 och tidigare, såväl inomhus som utomhus.
Berörda aktiva kommer under den närmsta tiden att bli kontaktade av sina respektive tränare med instruktioner och förslag på träningsprogram som ni kan genomföra på egen hand.
De nya förhållningsreglerna innebär tyvärr också att vi måste avboka alla aktiva födda 2004 och tidigare från det stundande träningslägret i Uddevalla. De fakturor för deltagandet som skickats ut kommer att krediteras och ni som redan har betalt kommer att få pengarna tillbaka.
Vi siktar dock fortfarande på att kunna genomföra lägret för yngre deltagare.
Vi ber att få återkomma med, förhoppningsvis, förtydligande instruktioner under fredag kväll (30/10).
Skribent: Paulina Orell Sahlberg
E-post: This is a mailto link

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information