Hoppa till sidans innehåll

Infobladet nr. 3, 2017

03 OKT 2017 15:57
Här kan du ta del av medlemsinformation.
  • Uppdaterad: 03 OKT 2017 15:58

Här kan du ladda ner en utskriftsvänlig version av Lerum Friidrotts infoblad:

Infobladet, nr. 3 2017-20-03>>

Infobladet nr 3, 2017-10-03

Inomhussäsongen har dragit igång!

Hösten är här och dagar med blåst och kallt regn från sidan blir allt vanligare. Då känns det skönt att vi kan gå in i värmen! Inomhussäsongen startar denna vecka för samtliga grupper, vilket innebär att de flesta träningsgrupper håller till i Förbohallen. Träningsschemat för samtliga grupper hittar du på vår hemsida:Träningsschema inomhus>>

 

Skapa konto på Mina sidor – ett nytt sätt att få information i vårt medlemsregister MyClub

Vad innebär Mina sidor?

Du kan administrera dig själv och flera medlemmar. Här kan du bl.a. se/svara på kallelser, se/prenumerera på kalender, se betalda/obetalda fakturor, se kontaktuppgifter till dina eller dina barns träningskompisar och tränare samt uppdatera din medlemsinformation.

Gör så här för att skapa inlogg:

  1. Är du inte ännu medlem i klubben, fyller du i detta formulär: Medlemsansökan De flesta föräldrar är inte medlemmar utan får infomail som detta då de ligger som kontaktpersoner till barnen, som är medlemmar. Väljer du medmstypen Funktionär utgår ingen medlemsavgift, utan du står redo att anmäla dig som funktionär när vi öppnat funktionärsanmälan för 2018.
  2. Skapa ett konto i MyClub genom att använda denna länk: https://accounts.myclub.se/d/users/sign_up
  3. Fyll i den mailadress som du har registrerat när du blev medlem (hit t.ex. kallelser och info mejlas) och välj lösenord. (Detta är nu dina inloggningsuppgifter). Tryck på "Skapa konto".
  4. En bekräftelselänk har nu skickats till din mejladress. Gå in på din mail och tryck på länken du fått från MyClub. Du får då meddelandet att ditt konto har bekräftats och du är inloggad. Tryck därefter på "Mina sidor" i menyraden.
  5. När du sedan loggar in på "Mina sidor" på www.myclub.se så ser du alla uppgifter som rör dig.
  6. För att ha det som en mobilversion, så surfar du in på myclub.se se via mobilen, loggar in och väljer Mobil i svarta menyn. När du kommit in så lägger du sidan som en "genväg/tagg" på hemsidan/skärmen. Lite olika beroende på mobil/system.

Trimtex beställningsfönster öppet 16/10 – 30/10

Mellan dessa datum kan man beställa kläder från Trimtex med leverans lagom till julafton. Detta är ett av fyra tillfällen under året då man kan beställa kläder från vår tävlingskollektion.

Skribent: Ulf Petersson
E-post: Adressen Gömd

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information