Hoppa till sidans innehåll

Ida Kruse ny i klubben!

07 MAJ 2018 16:50
Idag välkomnar vi Ida Kruse som idag gjorde sin första arbetsdag i tjänsten som Projektledare & Ungdomsansvarig i klubben.
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2018 16:54

Den tidigare utlysta tjänsten som Projektledare & Ungdomsansvarig har tilldelats Ida Kruse, 39, från Göteborg. Tjänsten innehåller de tre delarna ungdomsansvarig, projektledare och friskvårdsinstruktör för våra friskvårdskunder, där huvudfokus kommer ligga på Ungdomsansvarig med syfte att stötta och utbilda våra tränarteam.

Ida har, förutom lång erfarenhet inom marknads- och säljbranschen, erfarenhet av att utbilda tränare inom UC Väst och har jobbat ideellt som tränare och utbildare i IFK Göteborg Friidrott, där hon kommer att behålla ett uppdrag.

I intervjun nedan kommenterar Ida sitt nya jobb.

Hur kommer det sig att du sökte tjänsten?

- För att annonsen var ärligt skriven, det var en ren arbetsbeskrivning som låg uppe och när jag läste den, såg jag mig själv passa in i alla delar. Sen spelade förmånen, att kunna arbeta fullt ut med något som tidigare var en hobby, in mycket. Det är en dröm att kunna få jobba med sin hobby, det är lite som att jag får nypa mig i armen!

Vilka blir största utmaningarna?

- Hitta en balans mellan utveckling av föreningen och kompetensutveckling av tränaren som individ. Men samtidigt är utvecklingen av föreningen indirekt en utveckling av individerna, så övervikt av detta blir det nog.

Hur bekant med är du med Lerum?

- Känner inte till Lerum mer än att jag har kusiner som bor här och det är skönt att bada i Aspen.

Vilka är dina styrkor?

- Att jag inte är rädd att ta tag i något, jag får saker att hända. Jag har misslyckats några gånger i livet och det är inte farligt och det är en del av läroprocessen. Detta är något jag också vill förmedla till tränare och aktiva, dvs. att våga testa på saker och inte vara rädd för att misslyckas.

Vad är fördelarna med tjänsten som är på 80%?

- Allt från den stora flexibiliteten i att kunna ta ledigt på lunchen för att kasta slägga till den stora av variationen av arbetsuppgifter.

Vilka arbetsuppgifter ser du mest fram emot?

- Kontakten och mötet med de befintliga tränarteamen ska bli väldigt kul!

Vi önskar Ida varmt välkommen i klubben och hoppas att hon ska trivas!

Skribent: Ulf Petersson
E-post: Adressen Gömd

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information