Hoppa till sidans innehåll

Guld och silver på Veteran-SM i femkamp

15 SEP 2020 08:00
Det blev ett lyckat Veteran-SM i femkamp för våra tre veteraner som tävlade på klassiska Arosvallen i Västerås.
  • Uppdaterad: 15 SEP 2020 08:00

Sol och blåst men utan regn. Veteran-SM i femkamp lockade många deltagare, speciellt på den manliga sidan. Det blev en rolig söndag för våra veteraner. 

Silver till Björn

Björn Carlén Bengtsson gjorde en stabil insats i M55s femkamp. Imponerande att ta ett silver av någon som bara tränat friidrott sen i våras. Tror Björn själv fick mersmak och vi andra vill också se mer av Björn på tävlingar framöver. Det stundar ju ett VM nästa år i Finland!

4 pers av Joakim

Joakim Hansson är lika mycket nybörjare som Björn och landade på en fin 10:e plats i klassen M45 som hade allra flest deltagare. När man slår 4 pers på 5 grenar är det en riktigt bra prestation. 

Svenskt rekord av Paulina

Jag själv lyckades med mitt mål. Att slå det svenska rekordet i K35. Sista chansen för nästa år blir jag K40. Mest nöjd är jag över längd, 5.21 och kula, 8.92. Jag tävlade tråkigt nog själv, men fick köra många grenar tillsammans med K40, K45 och K50 vilket var väldigt skoj. 

Veteran-SM i kastmångkamp

Nästa mästerskap hoppas vi att fler veteraner från vår klubb ställer upp. Det är en härlig stämning och gemenskap på veteranmästerskap. Nu till helgen är det Veteran-SM i kastmångkamp dit Maria Holmesson och Ulrika Bengtsson åker. Stort lycka till!

Skribent: Paulina Orell Sahlberg
E-post: This is a mailto link

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information