Hoppa till sidans innehåll

Friidrottsskolan stärkte hälsan under påsklovet

09 APR 2020 16:28

22 träningspass med löpning, hopp och kast, plus en massa andra lekar och hålligång, hann man med under Lerum Friidrottsskolas fyra dagar på påsklovet.
  • Skapad: 09 APR 2020 16:28

Det är ju dramatiska tider vi lever i, med alltifrån hemska virus till bränder i idrottsanläggningar, men ingenting kunde stoppa de glada barnen och ungdomsledarna från att genomföra friidrottsskolan på härligaste sätt.

I vårsolen på Stonehill och på de mjuka stav- och höjdhoppsmattorna i Förbohallen fick de mellan 7 och 12 år gamla deltagarna prova på friidrottens alla grenar, under trygg och peppande ledning av Lerum Friidrotts ungdomar. Mycket handsprit gick åt och avstånden mellan deltagarna var större än normalt, men rörelseglädjen och gemenskapen var trots allt densamma som under tidigare upplagor av friidrottsskolan.

Nu siktar vi vidare mot att arrangera tre minst lika roliga friidrottsskolor under sommarlovet, och ytterligare en under höstlovet! Info och anmälan hittar man här!

Om man blivit så sugen på att friidrotta att man vill börja träna i en av våra ordinarie grupper hittar ni info och länk till intresseanmälan här!

Stort tack till alla deltagare, ledare och vår sponsor Sparbanken Alingsås för den här veckan, och hjärtligt välkomna tillbaka!

För att se några bilder från veckan, kolla då in vårt bildarkiv här.

Skribent: Anders Egle
E-post: Adressen Gömd

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information