Hoppa till sidans innehåll

Ett uppskattat Uddevallaläger!

14 NOV 2016 09:30
I dagarna tre har Lerum Friidrotts ledare (17st) och aktiva (57 st) födda 04 och äldre fått betjäna färg under den fjärde upplagan av Uddevallalägret, som innehöll fyra träningspass, biotbesök, målsamtal, mat och inte minst ett bidrag till den virala
  • Uppdaterad: 14 NOV 2016 09:57

Fredagen bestod av pass i Förbo, resa till Uddevalla och incheckning på Hotel Riverside följt av en thai-buffé. Därefter var det dags för en lördag fylld av två st träningspass på två timmar i Rimnershallen, där alla aktiva gick igenom de sex olika momenten hoppkoordination, sprintkoordination, häckkoordination, kastkoordination, gymnastik och styrketräning. Tiden emellan passen utnyttjades till bio för de yngre och målsamtal/läxläsning och slappning för de äldre.

Det avslutande passet på söndag förmiddag bestod av den klassiska 200m-stafetten, där deltagarna springer 5x200m var. Efter det var det dags för avlsutande cirkelstyrka. Dessutom antog Lerum Friidrott den nya utmaningen Mannequin Challenge, som finns att titta på under vår Facebook-sida:

Lerum Friidrott Facebook 

Skribent: Ulf Petersson
E-post: Adressen Gömd

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information