Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet gav styrelsen förnyat förtroende

20 MAR 2019 10:58
Styrelsen, som av årsmötesdeltagarna fick förnyat förtroende, avhandlade 2018 såväl sportsligt som ekonomiskt. Dessutom valdes två nya deltagare in och sist men inte minst uppmärksammades de aktiva som satte rekord under föregående år.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2019 10:58

Revisor Lars-Åke Olsson kunde återigen konstatera att ekonomin skötts på ett bra sätt och rekommenderade styrelsen ansvarsfrihet för 2018, vilket årsmötet, som bestod av 18 röstberättigade medlemmar, gjorde.

Valberedningen med Per Nielsen i spetsen hade gjort ett gediget jobb för att få fram nya kandidater till styrelse och revisorer. Pernilla Obert Nielsen valdes in som ny ordinarie ledamot och Anders Svenninghed som suppleant. Avgick gjorde Göran Åberg, Mia Ström, Mikael Zachrisson och David Jenkins. På denna sida ser du vilka som ingår i styrelsen.

Till sist uppmärksammades de aktiva som satte klubbrekord under 2018. Totalt sattes 18 st nya rekord under året. Alla kunde inte närvara för att ta emot sin rekordplakett, men närvarande på bilden nedan var från vänster Nils Olsson, Medhane Tumzghi, Elvira Carlén och Hugo Kajsjö.

Vill ni se klubbrekorden, kan ni titta här>>

Skribent: Ulf Gimlegård
E-post: Adressen Gömd

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information