Hoppa till sidans innehåll

Årets förtjänstprisvinnare!

15 DEC 2020 09:58
Igår delades årets förtjänstpriser ut på läktaren på Stonehill. Vi säger grattis till samtliga vinnare!
  • Uppdaterad: 15 DEC 2020 09:58

Årets förtjänstpriser är utdelade. Vi passade på utomhus på läktaren på Stonehill innan det var dags för träning för de flesta. Här är samtliga värdiga vinnare:

Glädjespridare - Moa Bengtsson
Moa är en helt fantastisk person med fokus och positivitet som smittar av sig och hon får oss andra att känna oss uppskattade. En bättre och finare person kan man inte hitta.


Kämpainsats: Theodor Johner
Han ger aldrig upp, varje träning är på blodigt men lustfyllt allvar och alla moment genomförs med totalt fokus. Se bara hur han utvecklas och även får andra att vilja prestera!


Eldsjäl: Björn Bergqvist
Lägger ner mycket tid på gruppen, engagerar sig i träningen, hjälper dom som behöver och har alltid ett leende på läpparna. Vad hade vi gjort utan honom?

Ungdomspris: Nils Olsson
Fantastiska prestationer på nationell nivå. Ger alltid allt, kanske för ofta? Två pallplatser på SM varav ett guld, det säger mycket!


Juniorprestation: Kalle Wållgren
Ägnar sig åt grenar som kräver stenhård träning och har tuffast möjliga konkurrens på nationell nivå. Har slagit seniorklubbrekord, är topp-10 i Sveriges seniorstatistik och tog två medaljer på JSM.


Veteran: Paulina Orell Sahlberg
För att ha både presterat och engagerat under HELA året. Härlig vitamininjektion till mastersgänget och för att hon är duktig!


Tränare: Ulrika Bengtsson
Ser och motiverar varje ungdom, oavsett nivå. Talar med, inte till ungdomarna. Närvarande i varje stund. Är den perfekta och bästa tränaren jag någonsin haft och kan tänka mig. Hon lägger ner tid och själ i gruppen och binder alla samman. Hon utvecklar oss i träningen men även som personer. Vi växer, och allt tack vare Ullis. 


Lerum Friidrottare: Gisela Carlén
För ett superengagemang, kämpandes under tuffa Corona-året med ett utpräglat hjärta för Lerum Friidrott under tuffa externa diskussioner, men med tydliga förklaringar och beslut. Ett givet val! 

Stort grattis från oss alla i Lerum Friidrott!

Skribent: Paulina Orell Sahlberg
E-post: This is a mailto link

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information