Hoppa till sidans innehåll

Anna Linner Bassani till Lerum Friidrott!

16 JUN 2017 15:00
Efter en rekryteringsprocess i samband med den utlysta tjänsten som Projektledare / Ungdomsansvarig, skrev Anna Linner Bassani i tisdags på anställningskontrakt för Lerum Friidrott.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2017 15:33

Efter att ha mer än fördubblats i antal medlemmar de senaste 5 åren, beslutade Lerum Friidrotts styrelse i mars att rekrytera en person som till huvudsak ska jobba med utbilda, utveckla och stötta klubbens tränare för att öka kvaliteten på träningsverksamheten. Denna tjänst har nu tillsatts med Anna Linner Bassani, 34 år.

Anna under signeringen av det nya anställningskontraktet. 

- Vi är väldigt glada för att Anna ska börja hos oss! Hon är en väldigt härlig och utåtriktad människa och har dessutom enorm erfarenhet inom friidrotten där hon bl.a. har fyllt sitt CV med roller som styrelseledamot, tränare, förbundskapten för juniorlandslaget, utbildare, SM-arrangör och speaker, konstaterar Ulf Petersson, klubbchef i Lerum Friidrott.

- Anna, som har arbetat på Göteborgs Friidrottsförbund i över 10 år, kommer nu till 80% att arbeta med ungdomsverksamhet, arrangemang och företagsfriskvård. Fokus kommer att ligga på att stötta och coacha våra ungdomstränarteam i syfte att skapa ännu mer kvalitet på vår träningsverksamhet, fortsätter Ulf.

Anna kommer att inleda sin tjänst den 1 september officiellt, men kommer även att smygstarta lite tidigare då hon ska fira sin 70-åriga pappa en vecka i september.

I arbetsbeskrivningen ingår också projektledning av några arrangemang, där man i och med anställningen passar på att återinföra mångkampstävlingen Lerumskampen. Det tredje arbetsområdet är företagsfriskvård, där Anna och Ulf tillsammans kommer fortsätta hålla träningar och föreläsningar för CPAC-systems.

- Anna kommer att vara suverän även i den rollen då hon har stor vana av att vara gruppinstruktör. Sedan har vi i och med Anna också möjligheten att erbjuda friskvårdsupplägg för ytterligare ett företag, menar Ulf.

Anna tillsammans med Ulf efter signeringen.

I en intervju dagen efter kontraktskrivningen märktes hur en glad Anna med förväntan såg fram emot den nya tjänsten som startar i höst.

Hur känns det att börja jobba för Lerum Friidrott?
- Mycket roligt och spännande! Jag har längtat lite efter att komma närmare friidrottsverksamheten.

Vad ser du mest fram emot?
- En nytändning inom mitt största intresse som är friidrott och träning/hälsa. Hjälpa och stötta ungdomstränarna blir kul, nytt folk och företagsträningen ska bli mycket bra!

Vad ser du som din största utmaning i jobbet?
Hålla mig till att jobba 80% :) Jag lägger lätt tid på det jag tycker är kul men jag kommer behöva begränsa mig till det denna tjänsten faktiskt är. Den största faktiska utmaningen tror jag kommer vara att rekrytera fler tränare.

Varför tror du att du fick tjänsten?
Tack vare mina år inom friidrotten, både på GFIF men även på SFIF och sedan min sociala förmåga och positiva inställning.

Fem snabba:

Salta bad vs. Insjöbad - Ah, svårt. Kommer ju från Borlänge och där är det bara sjöar, så får svara det, insjöbad.
Bok vs. Film - Film.
Beslut på fakta vs. Beslut på känsla - Min känsla är ofta ganska bra, så känsla.
Rock vs. Pop - Beror på humör. Pop just nu. 
Gruppträning vs. Träning på egen hand - Beror också på humör. Älskar att bli trött och att andra blir trötta, haha. Vi säger gruppträning!
Skribent: Peter Henriksson
E-post: Adressen Gömd

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information