Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsseriematch på Stonehill

12 SEP 2013 07:52
Onsdagen den 11 september hade vi utesäsongens sista ungdomsseriematch. Denna gången var det Lerum Friidrott tillsammans med Kongahälla AIK som var arrangörer för tävlingen som hölls på Stonehill. Detta var 01:ornas sista Ungdomsseriematch.
  • Skapad: 12 SEP 2013 07:52

 

Närmare 90 barn deltog i tävlingen. De tillresta deltagarna kom från Mölndals AIK och IFK Göteborg. Totalt blev det 3 matcher, en pojkmatch och två flickmatcher.

Pojkmatch:
MAIK - IFK/Lerum

Flickmatcher:
MAIK 1 - Lerum 1
MAIK 2 - IFK/Lerum 2

 

Pojkarna tävlade i löpning 200m och kula. Flickorna tävlade i längdhopp och bollkastning. Alla avslutade med (lång) kurirstafett.

Pojkmatchen vanns av det mixade laget från IFK/Lerum. Inför stafetten ledde de med 2-0 och efter att även vunnit den grenen blev slutresultatet 3-0.

 

I flickmatchen mellan MAIK 1 och Lerum 1 var det MAIK:arna som både hoppade och kastade längst. Efter att också ha sprungit snabbast kunde det ta hem segen med 3-0.

 

I den andra flickmatchen mellan MAIK 2 och IFK/Lerum 2 lyckades det av IFK förstärkta hemmalaget ta hem segern i alla tre grenar vilket innebar att det även i denna matchen blev 3-0 i resultat.

 

Inga avgörande stafetter alltså, men det hindrade inte barnen från att ta i.

 

Klicka här för att se bilder från tävlingen.

 

(Om ni vill veta era individuellt resultat kan ni skicka ett mail med namn och klubb till This is a mailto link . Förhoppningen är att även kunna publicera dem här.)

 

Lerum Friidrotts deltagare avslutade tävlingen med en våffla från den berömda våffelmaskinen.

 

Vi tackar alla ledare och föräldrar som hjälpte till under tävlingen.

 

Nästa Ungdomsseriematch är den 20 oktober i Friidrottens hus. I och med den tävlingen hälsar vi våra 04:or välkomna att delta i den roliga tävlingsform som Ungdomsseriematcherna är.

 

Skribent: Björn Elfström

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information