Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsseriematch på Åby

30 AUG 2013 10:31
I onsdags var det Ungdomsseriematch i Åby. Lerum Friidrott ställde upp med ett flicklag och ett pojklag. Tjejerna var 14 deltagare i årgångarna 04-01. Killarna bildade ett lag med 5 deltagare i årgångarna 03-01. Båda lagen skulle visa sig vara oerhört vassa.
  • Uppdaterad: 03 JUN 2015 17:19

Tjejerna tävlade mot hemmalaget MAIK i 200m och kula samt den obligatoriska kurirstafetten. Lerumstjejerna både sprang snabbast och stötte längst. Inför den avslutande stafetten hade de vunnit båda grenarna och segern var därmed säkrad. Det var dock inget som gjorde att det hölls igen på löpningen i stafetten. Stafetten vanns av Lerum med en längd och därmed blev slutresultatet  0-3 till Lerumstjejerna i den matchen. Mölndal erbjöds revansch på Stonehill om två veckor.

 

Killarna hade ett lag med minsta möjliga deltagarantal - 5 st. De mötte ett lag från MAIK med 13 deltagare. De tävlade i bollkastning, längdhopp samt stafett. Bollkastningen vanns av MAIK även om Lerum hade de två längsta kasten. Även längdhoppet vanns av MAIK med ynka 20 cm. Den avslutande stafetten blev speciell eftersom Lerumskillarna fick springa minst 2 sträckor var. Trots detta vann de stafetten med mariginal. Slutresultatet i killarnas match blev alltså 2-1 till MAIK.

 

(MAIK har lovat att lägga upp reslutatlistor på sin hemsida.)

 

Som vanligt hade alla deltagare och ledare väldigt roligt!

 

Den 11 september är det Ungdomsmatch på Stonehill. Vi hoppas att vi blir två fulla lag från Lerum då.

 

Skribent: Björn Elfström

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information