Hoppa till sidans innehåll

Tävlingssäsongen är i full gång!

05 FEB 2016 11:36
Tävlingsäsongen är i full rullning med tre olika tävlingar de senaste tre helgerna! Lilla Alespelen, BestWestern-games i Växjö och den första ungdomsseriematchen för året.
  • Uppdaterad: 02 MAR 2016 16:26

Vi börjar rapporten från Lilla Alespelen den 17 januari där 05-gruppens tränare skriver:

I söndags var ett gäng härliga och glada 04-05 barn på plats i Bohushallen. Det var dags för Lilla Alespelen. De flesta av oss tränare och aktiva träffades redan kl 09:00 och för de flesta så blev det en lång dag. Men vilken härlig dag det blev!

Våra barn är bara så himla goa! Man hejar och ställer upp för varandra. Man är ett härligt gäng. För några av våra aktiva så var detta första tävlingen och många var nervösa men det gick över och det sprangs, hoppades och stöttes som aldrig förr och efteråt så sa flera att detta var superkul och vill tävla igen!

Vi vill att barnen i första hand ska ha roligt och känna gemenskap när vi åker iväg på tävlingar. Då blir det lättare och roligare. Det vi fick smaka på i söndags var många personliga rekord i diverse grenar, någon övervann sin rädsla och genomförde tävlingen och ville efteråt träna mer på just den grenen. Det är så otroligt mycket kämpartag i dessa barn oavsett om man kommer på prispallen eller ej.  Det ger mersmak i framtiden.

Lerum Friidrott ligger bra till med att fajtas med klubbarna i Göteborg med omnejd. Vilken framtid det finns i Lerum Friidrott!

Ett STORT tack till alla våra aktiva! Vi tränare är så glada att ni hejar, stöttar och hjälper varandra. Vi är stolta över er!

Vill också passa på att tacka alla våra goa föräldrar som alltid finns där när vi behöver dem!

Med vänlig hälsning,

Tränarna i 05-gruppen

 

Helgen där efter den 22-24 januari var det dags för de lite äldre aktiva att åka ner till Växjö och Best Western-games! Det var 36 glada aktiva från 03, 02-grupperna och Akademin som på fredags eftermiddagen satte kurs mot Växjö. Helgen bjöd på många fina prestationer i form av många personliga rekord och det trots att förkylningarna spred sig genom gruppen! Det roligaste under helgen var ändå den enorma glädjen som finns mellan den aktiva. Skratt, godis, fniss, allsång, autografer, stöttning och genomskap gjorde denna helgen till en fantstisk bra helg! Tack till alla aktiva som följde med men också alla tränare som gjorde helgen möjlig!

 

I söndags var det dags för 2016 första ungdomsseriematch  i friidrottens hus för våra aktiva födda 2006-2004. Glada Lerum friidrottslag tampades mot övriga klubbar i distriktet och gjorde det med bravur! Efteråt hade 05-gruppen ordnat med fika- en härlig avslutning på en trevlig tävling!

 

Nu till helgen är det Göteborgs Inomhus i friidrottenshus där vi har flera aktiva som kommer att delta! 

Skribent: Linnea Svensson

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information