Hoppa till sidans innehåll

Stor trupp vid Götalandsmästerskapen

22 MAR 2016 15:25
Lerum Friidrott åkte med en stor trupp till Götalandsmästerskapen i Borås förra helgen. Lerum Friidrott hade 15 deltagare representerade som bjöd på glädje, energi och fina prestationer!
  • Skapad: 22 MAR 2016 15:25

Det var förra helgen gick Götalandsmästerskapen 13 och 14 åringar av stapeln i Borås. Lerum Friidrott hade en stor grupp på 15 deltagare med som höll sig framme på många sätt och bidrog med att Göteborg försvarade sin titel från föregående år. Förutom att sprida glädje och energi bidrog truppen med många fina prestationer som gav mängder med poäng i kampen mot övriga distrikt i mästerskapet.

 

Richard Berkling rapporterar att ”..det var mängder med fina resultat där vi såg starka prestationer från samtliga deltagare..”. Lerum, hade när söndagen var slut, kammat hem mer än hela 13 personliga rekord, över 8 stycken finalplatser och 8 stycken medaljer! Lerum Friidrott kunde sedan även fira segern med Göteborgsdistriktet i kampen mot de andra distrikten i regionen. En riktigt kul helg för de aktiva och för klubben!

 

Nu är tävlingssäsongen slut för våra 13 och 14 åringar. Nu laddas det istället om inför utomhussäsongen med grundträning och utveckling av de tekniska förmågorna. 

Skribent: Linnea Svensson

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information