Hoppa till sidans innehåll

Stavhoppskarnevalen igång - Carl igång!

17 JAN 2014 14:57
Igår drog stavhoppskarnevalen igång i Nordstan för sjätte året i rad. Vår stavhoppsstjärna Carl Ivarsson debuterade för säsongen med stabila 4,60.
  • Skapad: 17 JAN 2014 14:57

Igår startade Stavhoppskarnevalen med resultattävling för alla åldrar och mest intressant i startfältet för vår del var Carl Ivarssonk, som gjorde inomhussäsongens första tävling. Han slutade på 4,60 och kommenterar tävlingen så här:

"Kroppen kändes riktigt snabb och stark, jag var dock seg i huvet hela tävlingen, hade varit i skolan på förmiddagen och inne i nordstan sedan kl 3. Tekniskt hoppade jag riktigt bra, bytte till en lite hårdare stav när jag hoppade på 4,80. Jag tror att på söndag kommer det bli en riktigt goo tävling. Jag har inga förväntning, ska bara försöka hoppa tekniskt bra."

 

På söndag är det alltså dags igen i klassen P19. Men idag hoppas det för fullt också och från Lerum hoppar i skrivande stund Ronja Bökmark, Nora Bankel, Ebba Hager och Ella Darrell. Något senare är det dags för Vilgot Skoglund att hoppa. Senare under helgen kommer även Ellen Sjöstrand och Linnea Romeling, som även resultattävlade igår, att tävla i sina respektive åldersklasser.

 

Du hittar alla resultat, startlistor och övrig information på Stavhoppskarnevalens hemsida.

Skribent: Ulf Petersson

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information