Hoppa till sidans innehåll

Sparbanken Alingsås sponsrar Lerum Friidrott

18 APR 2016 19:35
I fredags blev det klart att Sparbanken Alingsås går in som sponsor till Lerum Friidrott. Läs mer om samarbetet här.
  • Skapad: 18 APR 2016 19:35

Sparbanken Alingsås - En lokal bank med vinst till samhället

Sparbanken Alingsås är ett bankaktiebolag som till 100% ägs av Sparbanksstiftelsen Alingsås. Det innebär t.ex. att all aktieutdelning från Sparbanken Alingsås AB går till denna stiftelse, vars huvudändamål är att främja sparsamhet inom bankens verksamhetsområde genom att äga Sparbanken Alingsås AB.


Stiftelsen skall även främja samhällsnytta inom bankens verksamhetsområde. Det innebär att stiftelsen använder aktieutdelningen från banken till samhällsnytta i de kommuner där banken verkar. En del av samhällsnyttan är att stötta föreningslivet genom sponsring.

 

Vårt samarbete

Sponsringsavtalet, som har för avsikt att leda till ett långsiktigt samarbete, innebär ekonomiskt stöd till föreningen mot att bl.a. vår Friidrottsskola blir Sparbanken Alingsås Friidrottsskola, Miniloppet på 1,6 km på Lerumsloppet blir Sparbanken Alingsås Minilopp samt att Sparbankens logga kommer att pryda våra kommande träningsoveraller, vår hemsida samt Stonehill IP.

 

Sparbanken Alingsås, som har bankkontor i Alingsås, Lerum, Härryda, Sollebrunn och Vårgårda, riktar sig mot lokal breddverksamhet och kommer därför också medverka under LFI Skolmästerskap, där åttondeklasserna i kommunen möter varandra i en lagtävling.

 

Frågor?

Kontakta Ulf Petersson på This is a mailto link.

Skribent: Ulf Petersson

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information