Hoppa till sidans innehåll

Run All Around med oss

12 OKT 2020 15:40
Vi är en av 12 föreningar i Svensk Friidrotts projekt Run All Around. Ett initiativ där löpning ska utföras i olika miljöer utomhus året runt, för att få fler att röra på sig.
  • Uppdaterad: 12 OKT 2020 15:40

Vi är en del av Run All Around och kommer att utveckla Lerum Friidrotts Löparkvällar på tisdagar. Vi vet att det finns fler löpsugna Lerumsbor där ute och nu finns chansen att locka dessa att delta på våra härliga tisdagar. Med start vid elljusspåret Riddarsten samlas varje tisdag 18:00 ett gäng löpare för att springa intervaller av olika slag i varierande miljöer. Nu satsar vi extra mycket för att öka intresset och deltagarantalet på denna tisdagsgrupp och på så sätt få fler Lerumsbor att hitta glädjen i löpning och rörelse tillsammans. 

Vi kommer att ha löpträning i fyra olika miljöer; skog, arena, park och stad vilket får löparen att använda många olika muskelgrupper samt förbättra sin kondition, styrka, smidighet och kroppskontroll. Vi hoppas på att många nya löpare ska hitta till våra tisdagspass och hänga med på hösten, vinterns och vårens roliga träningspass. 

Run All Around startar den 27/10 kl 18:00 vid Riddarstens parkering. Välkomna!

Läs mer om vår löpargrupp på tisdagarna här.

Skribent: Paulina Orell Sahlberg
E-post: This is a mailto link

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information