Hoppa till sidans innehåll

PÅMINNELSE: FUNKTIONÄRSANMÄLAN 2013

08 MAR 2013 11:17
Det är nu hög tid att skicka in din funktionärsanmälan för år 2013. Nedan står det att läsa hur du går tillväga.

Du som redan har anmält dig, bortser naturligtvis från denna påminnelse.
  • Skapad: 08 MAR 2013 11:17

Som medlem i Lerum Friidrott åtar du dig att betala medlemsavgiften och ställa upp som funktionär.  I dagsläget är det många medlemmar som inte har skickat in sin funktionärsanmälan för år 2013. Det är hög tid för detta nu, särskilt då vi saknar 30 funktionärer till Seedningsloppet den 24 mars, som är nästa arrangemang.

 

Skicka in din anmälan med namn på funktionärer, tel, mail, aktives namn samt arrangemang enligt funktionärsfördelningen nedan, till This is a mailto link senast onsdagen den 13 mars. Har du inte skickat in din anmälan då, kommer vi att placera ut dig på det antal tillfällen som krävs. Vänligen undvik detta, så sparar både du och kansliet på värdefull tid!

 

Prioritera gärna Seedningsloppet och Lerumsloppet som arrangemang. Dessa är extremt viktiga för att vår verksamhet ska fungera! 

 

I filen Funktionärsanmälan - gör så här, står det vilka arrangemang det finns att välja på samt hur många tillfällen du/ditt barn ska ställa upp på under året.

 

I filen Funktionärsanmälan - de olika stationerna, ser du vad det finns för olika typer av uppgifter att välja på om du har några särskilda önskemål.

Skribent: Ulf Petersson

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information