Hoppa till sidans innehåll

Nya restriktioner

17 NOV 2020 11:58
Nu har regeringen lämnat nya besked ang restriktioner. Från tisdag 24 november begränsas allmänna sammankomster till max 8 personer.
  • Uppdaterad: 17 NOV 2020 11:58

Nu dras det åt ytterligare, vi får snart inte samlas fler än 8 personer på en gång. Hur detta påverkar friidrotten och vår verksamhet får vi avvakta med tills dess att SFIF klargjort detta inom kort. 

Här kommer information från generalsekreteraren på SFIF Stefan Olsson: 

  - Beskeden är tydliga och situationen måste tas på allvar. Vad de nya reglerna konkret innebär för idrottsverksamheten vet vi ännu inte men det råder ingen tvekan om att vi alla inom friidrotten måste agera ansvarsfullt. Hitta motivation och stolthet i att göra det som hjälper samhället nu så att vi förhoppningsvis kan återgå till det mer normala igen lite snabbare längre fram. Det finns verkligen anledning att tänka på alla de som utsätts hårt i det här läget – de som drabbas av covid-19 och de som kämpar inom sjukvården. Fortsätt att träna, gör det i första hand utomhus och individuellt, så återkommer vi med förtydliganden när vi får mer information. Vi är en idrott som vill och ska ta ansvar så även i den här tuffa situationen, samtidigt viktigt att vi stöttar varandra, säger Stefan Olsson, generalsekreterare Svensk Friidrott.

Vi återkommer när vi vet mer, tills dess stay safe och fortsätt träna på egen hand.

Skribent: Paulina Orell Sahlberg
E-post: This is a mailto link

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information