Hoppa till sidans innehåll

Lyckad familjedag med resultattävling

20 AUG 2013 20:45
Lördagen 24 augusti hade träningsgrupperna för 01-04 med eventuella småsyskon gemensam resultattävling. Solen sken och nya personliga rekord sattes.
  • Skapad: 20 AUG 2013 20:45

Vi passade på att på lördagsmorgonen, innan de äldre aktivas seriematch, ha en lättsam tävling för aktiva födda mellan 01-04.

Drygt 40 unga aktiva och småsyskon deltog under förmiddagen. Vädret var perfekt med en strålande sol som hjälpte till att värma upp de tävlande. Vi tävlade i grenarna Längd, 60m och Kula. För många var detta första tävlingen och trots att terminen knappt börjat så sattes många nya personliga rekord. GRATTIS till er alla!

Många föräldrar hjälpte till som funktionärer och fick på så sätt både följa sina barn på nära håll och lära sig mer kring de olika grenarna. Ett stort tack till er.

Foton –Under dagen togs många foton du hittar snart en länk till dem HÄR och HÄR.

Resultat –Nyfiken på dina resultat under tävlingen? Du finner de inskannade protokollen HÄR. De bästa resultaten per aktiv och gren är inringade.

Och hur gick det i de äldre aktivas seriematch? Jo, Lerums damlag vann och blev uppflyttade till division 1!!! Finns bilder från eftermiddagen HÄR

Skribent: Sara Elfström

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information