Hoppa till sidans innehåll

Lerum dubbelsegrade på Ungdomsmatchen!

12 NOV 2012 15:31
Igår var det Lerum Friidrotts dag inne i Friidrottens Hus! Då vann både Lerums killag och tjejlag i Ungdomsmatchen för 01:or tom 03:or!
  • Skapad: 12 NOV 2012 15:31

Killarna förlorade först i 5-steg men vann sedan höjdhoppet. I den spännande stafetten spände de musklerna och vann :)

Det var inte så många killar som verkligen provat 5-steg innan denna tävling, men nu har vi koll med nya pers i bagaget! Höjden bjöd också på personliga rekord och när ribban åkte upp, så gjorde också humöret, tävlingsinstinkten och satsningen det, vilket gav resultat.

När vi tränade höjd sista passet innan matchen, såg vi tränare inte riktigt detta, vilket gjorde att varje tränare från LFI hade ett stort smile öra till öra :)

Killaget 20121111

Lerums killar var riktigt glada!


Tjejerna gick på knock redan från början i längdhoppet med flera personliga rekord. Vi insåg genast att detta bär långt, frågan var om någon klubb i lokalen skulle komma i närheten? Inte en chans, LFI (20.20 med de fem bästa resultaten) fullständigt krossade de andra, de var långt efter oss oavsett klubb (2an 18.68 och Bohus som vi mötte 16.12)  :)

 

När det var dags för kula var stämningen god och det presterades ytterligare personliga rekord :) Vi nådde 34.28 och Bohus 26.11 (2a klubben för dagen 32.23)

Tränarna från Bohus undrade lite försiktigt hur många 01:or vi hade med, hur länge vi har tränat osv osv. Hej vad stolt man är att vara LFI:are. Även om inte vinna är allt, så är det bra kul när det stämmer och för så många samtidigt. Sara Lemming-Swerin hade lite otur och stukade handleden i kula, jag pratade med pappa Fredrik imorse och det var fortfarande ömt men prognosen OK, skönt. Sara kom dessutom tillbaka i stafetten och gjorde en bra sträcka. Visst har vi krav på 01:orna att de skall leverera (vilket de gjorde) men jag tror att de visade framfötterna och drog med 02-03-tjejerna som visade på fin kämpainsats. När sista tjej passerade mållinjen hade inte Bohus gjort sin sista växling oj oj oj vilken dag (farsdag).

Tjejlaget 121111

Många glada Lerumstjejer efter pers och vinst!

 

/Tränare Anders Pihl

Skribent: Ulf Petersson

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information