Hoppa till sidans innehåll

Klubbkväll och klädnyheter på Team Sportia 10 mars

23 FEB 2016 14:48
Torsdagen den 10 mars bjuder Team Sportia Lerum in till klubbkväll från kl. 18.00. Då har du som medlem i Lerum Friidrott möjlighet att rusta upp ditt förråd av träningskläder till rabatterade priser. Du får också möjligheten att prova ut vår tävlingskollektion från Trimtex.
  • Skapad: 23 FEB 2016 14:48

Specialrabatt med 20 % på hela sortimentet

I vanlig ordning erbjuder Team Sportia på fina rabatter för hela deras sortiment under våra klubbkvällar. I vanliga fall när det inte är klubbkvällar, har du som medlem i Lerum Friidrott 10 % rabatt på Team Sportias utbud.

 

                         tsLogo13

 

Craft-kläder för barn upp till 14 år

För alla barn upp till 14 år rekommenderar vi vår funktions-tee från Craft, som fungerar utmärkt till både tävling och träning. En tröja tillsammans med tights/shorts och allroundskor, så är ditt barn redo för att träna och tävla i friidrott.

För dig som är 15 år och äldre och som ska tävla, gäller vår tävlingskollektion från Trimtex, se mer info i nästa stycke.

 

Ny beställningsrutin av Trimtex-kläderna

Under fjolåret gick vi ut med en klädenkät till alla våra medlemmar. Vi frågade då vad som saknades och vad som kunde bli bättre. Beställningen av Trimtex-kläder önskade många skulle fungera bättre, vilket vi har lyssnat på. I fortsättningen kommer följande rutin att gälla vid beställning av Trimtex-kläderna:

  1. Utprovning. Utprovning av kläderna under vår klubbkväll hos Team Sportia. Närmast är det torsdagen 10 mars.
  2. Beställning. Beställning görs av dig själv på Trimtex websida från 7/3 tom 20/3. Länk kommer till klubbens utbud kommer inom kort. Vi kommer att ha en dator på plats hos Team Sportia för beställning, men det fungerar också bra på telefonen eller hemifrån. Sista dagen att beställa är dock 20 mars, varpå Trimtex börjar producera kläderna. Du betalar kläderna direkt vid anmälan. Se till att spara kvittot om klubben ska stå för detta.
  3. Leverans. Kläderna levereras ca 7 veckor efter sista beställningsdagen till postutlämningsställe nära dig. Du får sedan ett aviseringsmeddelande på sms när du kan hämta ut dina kläder.

Två utprovningsdagar och fyra beställningstillfällen per år

Då dessa kläder endast produceras efter beställning, har vi valt att kunna beställa kläder ytterligare två gånger per år, dock utan utprovningstillfälle. Så här ser årsplanen ut för beställning:

 

Månad Provkväll Beställningstid
Mars 10/3 7 mars - 20 mars
Juni Nej 6 juni - 19 juni
September 15/9 12 sep - 25 sep
November Nej 24 okt - 6 nov

 

Trimtex förbättrar sina plagg

Trimtex har lyssnat på era åsikter som framfördes i en föreningsenkät under fjolåret och har gjort följande förbättringar av plaggen:

  • Nytt tåligare material på linne, top och tee 
  • Nytt material på alla tights (inte lika genomskinliga) 
  • Ny mudd (midjeresår) på damernas tights och hipster

 

Nya plagg i Trimtex tävlingskollektion

Förutom att Trimtex själva har utvecklat en lite annorlunda skärning på damernas linne och top, har vi tillsammans med Trimtex också utökat vår kollektion med följande:

 

  • Nya tunnare specialplagg för löpare. Det har tidigare framförts önskemål om en tunnare variant på linnen och tee för långdistansare som svettas mycket och vill ha en lätt och luftig känsla ner man springer. Trimtex har nu utvecklat sådana och i samband med detta skapas en specialkategori med kläder för Löpare på vår beställningssida.
  • Ny kategori med Övriga kläder. Vi har tagit in överdragströjor, jacka, hood-tröja i funktionsmaterial samt mössa, pannband och handskar etc. Allt detta samlat under kategorin ”Övriga kläder”.
Skribent: Ulf Petersson

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information