Hoppa till sidans innehåll

Inomhustävlingarna närmar sig - Adventsspelen först ut!

04 NOV 2013 16:55
Första stora tävlingen för årets inomhussäsong är Adventsspelen den 23-24 november i Friidrottens Hus. Övriga tävlingar hittar ni i det uppdaterade tävlingskalendariet.
  • Uppdaterad: 03 JUN 2015 17:19

Adventsspelen 23-24 november med Camp Lerum

Adventsspelen är en av årets klubbtävlingar - dvs. tävlingar som vi kommer att bemanna med tränare och med vårt Camp Lerum, som är vår samlingsplats på tävlingsarenan.

 

Anmälan och åldersklasser

Sista dagen att anmäla sig till denna tävling, är den 13 nov till This is a mailto link. Skriv i anmälan fullständigt namn, födelseår, klass samt gren/ar. Observera att från och med november 2013, tävlar man i den åldersklass som gäller för tävlingsåret 2014. Är man t.ex. född 2002, så kommer man tävla i F/P 12, då man blir 12 någon gång under 2014.

 

Camp Lerum

Camp Lerum är Lerum Friidrotts samlingsplats på tävlingarna, som vi också vill bemanna för att skapa trygghet och gemenskap. Läs mer om Camp Lerum här. Ska du som förälder vara med och titta på tävling? Anmäl då ditt intresse att bemanna Campet till Göran Åberg på This is a mailto link.

 

Tävlingskalendariet inomhus uppdaterat

Nu är tävlingskalendariet för årets inomhussäsong uppdaterat. Här hittar du de tävlingar som ligger ganska nära till hands, våra klubbtävlingar samt mästerskapstävlingar under inomhussäsongen. Notera att anmälan till tävlingar alltid sker i klump från klubben, så länge det inte finns webanmälan.

Skribent: Ulf Petersson

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information