Hoppa till sidans innehåll

Infobladet nr. 3, 2015

26 OKT 2015 17:30
I årets tredje infoblad hittar du relevant LFI-info för resten av 2015.
  • Skapad: 26 OKT 2015 17:30

Infobladet nr 3, 2015-10-26

 

För en mer utskriftsvänlig PDF-version, klicka här.

 

Klockorna är tillbakavridna, mörkret gör sig påmint och höstmyset likaså! För många innebär denna period att träningsåret startar upp på nytt igen med mycket flås och mjölksyra, medan det för de aktiva och tränarna i vår nya 07-grupp tar sina första steg i friidrottsvärlden. Innan året är över kommer tävlingssäsongen inomhus att ha smygstartat och som final på 2015 arrangerar vi traditionsenligt våra God Jul-tävlingar.

 

Informationsmöte om nya medlemsavgifter tisdag 17/11 kl. 18.30

Under hösten har en medlemsgrupp på uppdrag av styrelsen tillsatts för att ta fram ett nytt förslag på klubbens medlemsavgifter. Gruppen, bestående av 6 personer med representanter från aktiva, tränare, styrelse och föräldrar, kommer att presentera det nya förslag som har tagits fram. Mötet äger rum kl. 18.30 i vår klubbstuga på Granitvägen 3. Varmt välkomna!

 

Nya förenklade tävlingsrutiner

  • Efteranmälningar faktureras ut efter resp. tävlingssäsong. För att minska det administrativa arbetet kommer vi att sammanställa samtliga efteranmälningsavgifter och fakturera ut dessa i klump efter att respektive tävlingssäsong är över, dvs. i april resp. oktober.
  • Alla tävlingsanmälningar till tävlingsansvarig. Från och med nu skickas samtliga tävlingsanmälningar (även webanmälningar) till tävlingsansvarig för respektive grupp. På så sätt är det lättare att ordna med samåkning och göra tävlandet till en kul gruppaktivitet! Våra tävlingsansvariga är:

06-gruppen:     Henrik Klingener                      This is a mailto link

05-gruppen:     Maria Holmesson                    mThis is a mailto link

04-gruppen:     Katarzyna Ahlgren                   This is a mailto link

03-gruppen:     Richard Berkling                      This is a mailto link

02-gruppen:     Claes Rosenlöf                        This is a mailto link

LFI-Akademin: Jenny Karlsson                       This is a mailto link

Löparsektionen: Anders Pihl                           This is a mailto link

 

Kommande händelser framöver 

Nu har tävlingssäsongen utomhus dragit igång på allvar, så därför är det framförallt tävlingar och sista anmälningsdagar som du bör skriva in i din almanacka.

  • 17/11: Infomöte ny medlemsavgift. Under året har ett arbete pågått med att ta fram nya medlemsavgifter för Lerum Friidrott. Den arbetsgrupp som jobbat med detta finns på plats för att berätta om det förslag som tagits fram. Mötet äger rum kl. 18.30 i klubbhuset på Granitvägen 3.
  • 21-22/11: Göteborgs Adventsspel. Stor ungdomstävling i Friidrottens Hus. Anmälan sker till din grupps tävlingsansvarig senast torsdag 12 november. Mer info hittar du här: https://www5.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_725044/cf_87178/Inbjudan_Adventsspelen.PDF  
  • 4/12: LFI Julbord för tränare, styrelse, anställda och övriga specialroller. Träffen börjar i Förbohallen och därefter julbord på Aludden. Inbjudan har skickats ut och mer info kommer till anmälda när det närmar sig.
  • 5-6/12: Julklappsjakten. En av nordens största inomhustävlingar för såväl ungdom som senior. Du anmäler till din tävlingsansvarig senast onsdag 25 november.
  • 14/12: Extra årsmöte. Du inbjudes till att delta på extra årsmöte för att ta ställning till det nya förslag som medlemsgruppen har tagit fram. Mötet börjar kl. 18.30 i vår klubbstuga på Granitvägen 3 i Stenkullen. Vi bjuder på kaffe och tilltugg!
  • 19/12: Lilla God Jul. Traditionsenlig avslutning för 07-, 06- och 05-grupperna med lagtävling i Förbohallen. Mer information kommer från respektive gruppansvarig.
  • 21/12: Stora God Jul. Resultattävling för aktiva från 04- och uppåt med anmälan på plats i vanlig ordning. Mellanakt med utdelning av Lerum Friidrotts årliga Förtjänstpriser.

 

Bästa hälsningar

Ulf Petersson, sportchef

Skribent: Ulf Petersson

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information