Hoppa till sidans innehåll

Infobladet

11 MAJ 2021 12:24
Ta del av de senaste klubbaktuella händelserna i Infobladet.
  • Skapad: 11 MAJ 2021 12:24

Om pandemi-läget och våra eventuella arrangemang

Vi har passerat ett år av corona-pandemi och skiftande restriktioner för idrotten börjar bli vardag, vilket innebär snabb förändring av vår tränings- och tävlingsverksamhet. Nuvarande restriktioner gäller t o m 16 maj och först efter det vet vi hur vi kan jobba vidare med vår egen seniortävling En Midsommarnattsdröm. Just nu är vi anställda fortfarande permitterade, men hoppas kunna få genomföra våra inplanerade arrangemang i juni.

  • Vår funktionärsanmälan har legat ute länge med inplanerade datum för våra arrangemang, men vi vill förbereda er på att en snabb omställning kan ske här för er som redan har anmält er. Vi ber om överseende med detta även i år.
  • Tävlingssäsongen för ungdomar födda 2002 och senare startade i söndags med tävlingen Första chansen och några få tävlingar är inplanerade men med restriktioner om antal deltagare etc. Mycket är än så länge ovisst, men ni kommer få information löpande om tävlingar från era respektive grupper.

Lerum Friidrotts årsbästa nu via Friidrottsstatistik.se

Ifjol lanserade SFIF deras nya statistiksystem som i grova drag innebär att den löpande statistiken automatiserats, vilket betyder snabbare uppdateringar, årsbästa i veteranklasser och att vi som klubb kan prenumerera på våra aktivas senaste resultat och statistik, vilket vi nu gör. Du ser klubbens löpande statistik här och övrig statistik lerumfriidrott.se/statistik.

Klädbeställningsfönstret öppnar 24/5 – 6/6

Mellan dessa datum kan du beställa våra tränings- och tävlingskläder från Trimtex, som levereras i vecka 29. Nytt för denna gång är att Trimtex tagit fram en storleksmatris som sägs vara säker i att träffa rätt på storlek efter dina mått, vilket underlättar att beställa utan att prova. Läs mer hur du beställer på vår klädsida. Det går också att både fynda begagnade kläder och sälja urvuxna kläder i Facebook-gruppen Lerum Friidrott – Köp, sälj och skänk.

Byt elbolag till Lerum Energi och stötta Lerum Friidrott med 200kr

Lerum Energi har sedan 2015 inte bara levererat elnätet i kommunen, utan även erbjudit elhandel. Om du inte redan köper el av Lerum Energi, så kan du byta idag och då får klubben 200kr från Lerum Energi. Dessutom får du energi som bland annat produceras lokalt i Säveån. Klicka på loggan nedan för att veta mer!

Gör din internethandel via Sponsorhuset – Få rabatter och stötta samtidigt klubben!

Gå in på sponsorhuset.se/lerumfriidrott för att se butiker och kampanjer, men också för att aktivera Handla smart, vilket gör att in webbläsare scannar av rabatter när du är ute och webshoppar.

Skribent: Ulf Gimlegård
E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang

 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@lerumfriidrot...