Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsanmälan 2012

15 NOV 2011 15:33
Nu är det dags att anmäla dig som funktionär till nästa års tävlingsarrangemang. Lerum Friidrott står nästa år som arrangörer/medarrangörer till 8 st tävlingar med 13 st arrangemangsdagar som tillsammans genererar ca 600 funktionärstillfällen under året. Under minst 4 av dessa kommer du att hjälpa till!
  • Uppdaterad: 03 JUN 2015 17:20

Som medlem i Lerum Friidrott åtar du dig att ställa upp som funktionär under minst 4 arrangemangsdagar per år och aktiv. För yngre aktiva, som inte kan vara med på alla tävlingar då det finns vuxenkrav vid vissa tävlingar, skall du som förälder hjälpa till.

 

Det är få föreningar förunnat att ha möjligheten att dra in större delen av intäkten genom att arrangera tävlingar. En tydlig arbetsinsats för varje arrangemang och sedan finns pengarna på kontot. Jämför man detta med att behöva sälja lotter eller munkar, vilket många andra föreningar gör, så inser man snart att vi i Lerum Friidrott är väldigt priviligerade.

 

Anmäl dig redan nu!

Vi vill ha din funktionärsanmälan för kommande år senast den 21/12-2011. Skicka in din anmälan till This is a mailto link med för- och efternamn, telefonnummer, e-post samt vilka arrangemangsdagar du ska delta på. Du hittar klubbens olika arrangemangsdagar under fliken Arrangemang.

 

Funktionärsfesten 2012!

Efter sommaren 2012, när tävlingssäsongen är över, kommer vi att bjuda vi in till det kommande årets stora händelse - Funktionärsfesten. En fest som är här för att stanna och en fest som är ett sätt för klubben att tacka för all hjälp som funktionärerna bidragit med under året. Ett tillfälle att träffa andra medlemmar/föräldrar i klubben under trevliga former.

Skribent: Ulf Petersson

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Aktuell kurs:

Våra arrangemang

 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@lerumfriidrot...