Hoppa till sidans innehåll

Daniel Falk fortsätter sin friidrottsresa i Mölndal

20 OKT 2011 16:30
Daniel Falk kommer kommande säsong att tävla för Mölndals AIK.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:36

Den 15 oktober varje år är sista datum för anmälan om föreningsbyte till Svenska Friidrottsförbundet. Därefter följer en karensmånad fram innan man från och med den 15 november kan tävla för den nya klubben.

 

2011 blev sista året då Daniel Falk tävlade för Lerum Friidrott. Ett lyckat år för Daniel, som fick ett rejält lyft med klubbrekordet 15.98 i huvudgrenen tresteg och 2.03 i höjd. Dessutom debuterade Daniel i landslagssammanhang under Finnkampen i Helsingfors.

 

Daniel är nöjd med tävlingsåret och motiverad inför fortsättningen och kommenterar övergången så här:

"Jag har tränat för Mölndals AIK:s Emil Predan i två år vilket fungerar väldigt bra, jag bor i Göteborg och tränar i Friidrottens Hus, så det känns som ett naturligt steg med övergången och rätt gentemot Mölndal".

 

Lerum Friidrott tackar Daniel för åren i klubben och önskar honom all lycka med hans framtida friidrottssatsning i Mölndals AIK. Som en liten bonus kan dock nämnas att Lerum Friidrott i gengäld får undertecknad som ett tillskott i klubben, vilket förhoppningsvis kan stärka upp Lerums serielag och förbättra Castoramapoängen nästa år.

Skribent: Ulf Petersson

Löparsektionen

Samarbetspartners

 

spaloggahogermarginal

 

 

 

Våra arrangemang 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: [saknas] Information